Vajon lesz Galaxy Z Flip 6 FE?

Ha azt kezdtük volna érezni, hogy a Samsung már nem sok újdonságot tud majd mondani a Galaxy Z Flip 6 kapcsán, akkor nagyobbat nem is tévedhettünk volna. 

Az elmúlt héten egy benchmark  révén merült fel, hogy Snapdragon 8 Gen 3, és 8 GB RAM lapulhat a Galaxy Z Flip 6 motorházteteje alatt. Ám hamar kiderült, hogy nem feltétlen ez az egyetlen konfiguráció, amelyben majd érkezhet a Samsung telefonja. A GeekBench adatbázisában ugyanis felfedezhető egy másik chipkészlettel, és memóriamennyiséggel rendelkező verzió is. Ebből pedig akár arra is lehet következtetni, hogy lesz Galaxy Z Flip 6 FE, amit megerősíthet a Snapdragon 8 Gen 2 használata.


z flip 6
Kép: Phone Arena

Gyorsan hozzá kell tenni, hogy nem lehetünk biztosak benne, hogy a kérdéses eszköz Fan Edition verziója vett részt a benchmarkon, és ez általában igaz a többi, még meg nem jelent telefonra is. Az SM-F741U modellszám alapján azonban sejthető, hogy a Z Flip család egy hamarosan megjelenő tagjáról van szó, hiszen ez következik a Z Flip 5-nél használt SM-731U után. Egyebekben a Snapdragon 8 Gen 2 processzor bőven elég gyors bármilyen feladathoz, tehát egy Galaxy Z Flip 6 vagy Z Flip 6 FE ezzel az „elavult” chippel a motorháztető alatt több mint kielégítő nyers teljesítményt nyújt a potenciális vásárlók nagy többsége számára.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?