Videó: nem sokon múlt, hogy elveszítse az egyik ujját egy Cybertruck-tulajdonos

A lecsukódó csomagtartó teteje gyakorlatilag „megette“ egy férfi ujját. 

Ahogy Elon Musk, úgy a Tesla új gyöngyszeme, a Cybertruck is gyakran kerül be a hírekbe, és legtöbbször nem épp pozitív vonatkozásban. Nem telik el úgy hónap, de szinte hét sem, hogy ne találnának egy újabb hibát a futurisztikus járműnél, nemrégiben például szinte az összes Cybertruckot visszahívta a Tesla, mert több autónál is beakadt a gázpedál a padlóba – ami lássuk be, igen súlyos hiba. Most az autó csomagtartója került terítékre.


A kocsihoz nemrégiben érkezett ugyanis egy frissítés, amely elméletben biztonságosabbá teszi a csomagtartóban működő mechanizmust, amit azért fejlesztettek ki, hogy elkerüljék, hogy az automatikusan lecsukódó tető véletlen odacsípjen valamit. Egy Tesla-influenszer, Jeremy Judkins ezt hallva úgy gondolta, próbára teszi a frissített csomagtartót, méghozzá a saját testi épségét veszélyeztetve.

A feltöltött videóban az látható, amint a férfi először a karját, majd a kézfejét teszi oda a csomagtartó lecsukódó teteje alá. Itt mindkét esetben szépen teljesített a jármű, mivel megakasztotta a folyamatot, amint érzékelte az akadályt. Nem így történt azonban, amikor az influenszer az egyik ujját helyezte oda: a csomagtartó gyakorlatilag „elnyelte“ a szóban forgó testrészt.

Videón is megörökítették a fájdalmas élményt, íme:

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezeket olvastad már?