Egészen stílusos a Samsung W2019 telefon

A Samsung W2019 típusjelzésű telefon az összecsukható modelleket képviseli. A picit régimódi, de igencsak tetszetős készülék két kijelzőt dolgoztat és teljesítmény tekintetében is odateszi magát.


A régimódi külső mögött, fiatalos szív lapul

A készülék két darab 4,2 hüvelykes (1920×1018 képpont) SuperAMOLED kijelzőt kapott, amelyek egyike az előlapot foglalja el, míg a másik a fedelet felhajtva bukkan elő. A szétnyitható kialakítás miatt meglehetősen vaskos burkolat alatt Snapdragon 845 lapka kapott helyet, 6 GB operatív memória és 128/256 GB méretű, bővíthető tárhely mellett.

A készülék előlapjára 8 megapixeles kamera került, míg a hátoldalon 12 megapixeles (f/1.5 – f/2.4) főkamera, valamint egy telefotó (12 MP) lencse található. A rendszer a fényképek mellett 4K (60 fps) felbontású mozgóképek készítésére is lehetőséget biztosít. A W2019 Android 8.1 operációs rendszert futtat, amire Samsung Experience kabátot húztak. A felhasználók extraként a Bixby asszisztenst is megkapják, amely számos praktikus funkciót kínál. A személyes adatok védelmét a bekapcsoló billentyűbe integrált ujjlenyomat-olvasó szavatolja. Az energiáról 3070 mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik, amit USB-C konnektoron keresztül lehet etetni.

Sajnos a Samsung W2019 felbukkanása a hazai forgalmazóknál nem valószínű, így kizárólag külhoni forrásokból szerezhető be. A készülék alapváltozatáért 420.000 forintnak megfelelő valutát kell kicsengetni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?