A különc megoldásokról ismert Bang&Olufsen újabb modellel bővíti dizájn-termékvonalát. A Beovision Harmony all-in-one rendszer a Milan Design Week egyik központi látványossága lesz.

A látványért egy 77 hüvelykes LG C9 OLED televízió felel, amit egyedi tervezésű hangrendszerrel házasítottak. A tölgyfából és alumíniumból épített burkolat mögött háromcsatornás rendszer lapít, de megfelelő hangkeltőkkel társítva 7.1 kiosztású szett is kialakítható. A hangszórók a tévé kikapcsolt állapotában függőlegesen egymás mellé zárnak, míg aktív képernyő esetén szétnyílnak. A hangsugárzók mozgását pillangószárnyak inspirálták.

Az újdonság Airplay 2 és Chromecast támogatást kínál, Bluetooth kompatibilis források használatára is lehetőség van, de többszobás (multi-room) funkciót is kapunk. Christoffer Østergaard Poulsen, a Bang&Olufsen elnöke elárulta, hogy önálló hangrendszer építése is tervben volt, azonban egyelőre ezt az elképzelést jegelték, mert az eltérő portok, s technológiákhoz való igazodás sokkal nagyobb kihívásnak bizonyult, hogy érdemes legyen foglalkozni vele. Az újdonság április 9 – 14 között (Milan Design Week) nézhető meg közelebbről és októbertől vásárolható meg. A Beovision Harmony természetesen nem olcsó modell, mintegy 18.500 eurót kell érte kicsengetni.