Az orosz Caviar koncepciójában az iPhone XI speciális kivitelének nem számít, hogy víz, tűz, vagy jég, mindhárom elemnek az arcába nevet. 

Tekintve, hogy nemrég ünnepelte a Föld bolygó lakossága a Holdra szállás ötvenedik évfordulóját, elég sok kapcsolódó hír, videó, és természetesen konteó is felszínre került. Az orosz Caviar pedig úgy gondolta, mobilos vonalon pattan fel az Apollo 11 ünnepi expresszvonatára, és elkészítette az iPhone XI Apollo 11 koncepciót. A tervek szerint erősen limitált darabszámban készülne a telefon, ami annyit tesz, hogy mindössze 50 darab kerülne forgalomba, ám nem csupán ennyi a különlegessége.

Sokkal inkább az, hogy az eszköz fittyet hány a víznek, kifújja az orrát a fagynak, és nem hajlandó elégni extrém magas hőmérséklet esetén sem. Mindez annak köszönhető, hogy anyagát tekintve kevlár, titán, és néhány durván erős kompozitanyag alkotja, így ezeknek hála, az üzemeltetési hőmérséklet szélső értékeit -200 és +460 °C között definiálja a gyártó.

Fotó: LetsGo Digital

Az iPhone XI Apollo 11 három eltérő kivitelben készül, ami 64 GB-ot, 128 GB-ot, 512 GB-ot jelent kapacitásban, és ennek megfelelően alakul az ár is. Aki egy ilyet szeretne, az rakjon félre 4.400 (1,3 millió forint) – 5110 dollárt (1,5 millió forint), bár elvileg ebből az egészből leghamarabb akkor lehet valóság, amikor az Apple szeptemberben bejelenti az új kütyüit.

Címkép: LetsGo Digital

ForrásTecheblog