Új generációs adathordozókat készített az ADATA

Az ADATA újdonságainak közös jellemzője, hogy MLC NAND flash memóriát használnak és támogatják az USB 3.2 interfészt. Mindkét eszköz kényelmes, gyors és rugalmasan használható.

Az IESU317 jelzésű külső SSD, mindössze 9,6 mm vastag, azaz kifejezetten helytakarékos modell. A fém burkolat a mechanikai sérüléseknek fokozottan ellenálló bevonatot kapott, ráadásul az ujjlenyomatokat is kevésbé gyűjti. Az SSD olvasási és írási teljesítménye, akár a másodpercenként 435/400 MB sebességet is elérheti. Az MLC NAND flash memóriák alkalmazása magasabb P / E ciklust biztosít, ami csökkenti az adatvesztés kockázatát, míg a biztonságról AES 256 bites titkosítás gondoskodik. Az eszköz legfeljebb 1 TB méretben lesz elérhető.


A másik újdonság az IUFU33B flash meghajtó, amely alapvetően a fentebb részletezett jellemzőket és biztonsági funkciókat kínálja. Az eszköz aranyozott (30μ) csatlakozóval rendelkezik, így jobban tolerálja a ki-be húzogatással járó igénybevételt, ami a gyártó szerint jótékony hatással lehet az élettartamra. A meghajtó robusztus kialakítású, masszív fém burkolattal rendelkezik, így akár ipari berendezések adatmentési és tárolási igényeinek kielégítésére is alkalmas lehet. Az eszköz legfeljebb 128 GB kapacitással vásárolható meg.

Képek: ADATA

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?