Honor 20 Pro – a lényeg 1percben, videón

A Honor 20 széria felteszi az i-re azt a bizonyos pontot a Pro verziójával. Az alapmodell izmos felszereltségét és rendkívül kényelmes használatát megfejelték egy olyan kamera arzenállal, ami egészen az élmezőnyig viszi őket.

A korábban már bemutatott alapmodell kiváló ár/érték aránnyal került a boltok polcaira, ami talán a Pro legnagyobb “hátrányát” képezi. Elvitathatatlan ugyanis, hogy az erősebbik fivér jobb képeket készít és főleg szebb, stabilabb videókat. Ugyanakkor a sima 20-nak sincs miért szégyenkezni, ezért nem feltétlen indokolt a 30-40 ezer forintos felár.

Ennek ellenére, amit a Honor 20 Pro kínál az több mint megérős és az ára még az előbb említett plusszal együtt is 200 ezer alatt van! Ez egy óriási fegyvertény, pláne a föld egyik leggyorsabb ujjlenyomat olvasójával, stabil rendszer sebességével és kiemelkedő üzemidejével együtt.

Aki szeretne elmélyedni a készülékkel kapcsolatos technikai részletekben, az itt tájékozódhat róluk, aki pedig a zanzásított verzióra kíváncsi, annak jó hír, hogy erre is van lehetősége, hiszen a Honor 20 Pro készülékről készült videó nyitja a TechWorld 1perc sorozatát!

További részletek a készülékről a gyártó honlapján találhatók.