Ha a 20. századba vágysz, a Mudita Pure a te telefonod

A Mudita Pure pontosan az, amit a nevében is hordoz. Sallangoktól mentes mobil, amivel csak telefonálni lehet. 

Akinek bejöttek a kilencvenes évek végén érkező telefonok, és azóta is ezeket sírja vissza, érdekes lehet a Mudita Pure, ami pontosan azt tudja, amit például a legendás Nokia 3310. Nincs internet, nincs Messenger, YouTube, Instagram, sem bármi egyéb olyan alkalmazás, ami miatt egy hatfős társaság is képes némán a telefont babrálni. Hogy konkrétan milyen telefon is a Mudita Pure, arról átfogó képet ad a videó, de azért gyorsan összegezzük mi is. Az E-ink kijelzővel szerelt készülék klasszikus nyomógombos és abszolút inkompatibilis a 4G/5G-vel, cserében USB-C-vel számítógéphez csatolva Wi-Fi hotspotként funkcionál.


Nem szabad azonban azt gondolni, hogy egyebekben teljesen extráktól mentes az eszköz, hiszen van jegyzettömbje, ébresztője, zenelejátszója, zseblámpája, számológépe, naptárja, hangrögzítője, és meditációs idő-beállítása. Az sem elhanyagolható, hogy Harman hangszórót kapott, illetve rendelkezik 3,5 mm-es jack csatlakozóval, valamint Bluetooth 4.2-vel. Mindezek mellett dupla SIM-es (nano), de ez már tényleg csak hab a tortán. Ám ha mégoly tetszetős is a telefon, ne rohanjunk érte a boltba, ugyanis jelenleg csupán Kickstarter kampányként létezik. Ráadásul abban sem túl olcsó, hiszen 258 dollár a beszálló, amennyiért már telefon is jár. Mégis úgy tűnik, hogy a népeknek tetszik a dolog, hiszen a kitűzött 100.000 dollár már régen összejött, mivel a cikk írásának pillanatában 233.000 dollárt mutat a számláló. A szállítás várható időpontja 2020. áprilisa.

Címkép: goodereader

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?