Szerencsére 20 millió forintért is van Mac Pro

Akinek van otthon húszmilliója, és egyszerűen nem talál neki helyet, akkor a Mac Pro lehet a megoldás az egyösszegű elköltésére. 

Húszmillió forint már nem kevés pénz, konkrétan házat lehet belőle venni némelyik megyeszékhelyen is, igaz, utána még hozzá kell nyúlni, de ha nincs kedvünk hozzá, akkor itt a csúcstámadó Mac Pro. Hogy mi kerül benne ennyibe? Nem is feltétlen a sajtreszelő dizájn, sokkal inkább azok a hardverelemek, amik a házban lapulnak. 28 magos Intel Xeon W processzor, ami 2,5 GHz-en dolgozik, de 4,4 GHz-ig hajtható. 1,5 TB (12×128 GB) DDR4 ECC memória, két Radeon Pro Vega II Duo 2×32 GB memóriával. Szintén említésre méltó a 4 TB-os SSD, ami mezei felhasználói szemmel egészen hihetetlen tárhely mennyiség ezzel a sebességgel.


Mindezek mellett akad még Apple Afterburner, Magic Mouse 2, és természetesen Magic Keyboard, illetve a már említett rozsdamentes ház. Aki most megrendeli, valamikor január végén már kézhez is kaphatja, onnantól kezdve pedig bátran nekiláthat saját animációs filmet készíteni, mert a hardveres háttér adott hozzá. Az előbbiekből látható, hogy ezúttal nem feltétlen a már megszokott almás túlárazásról van szó, hanem valóban komoly teljesítményt nyújt a Mac Pro. Olyat, ami már messze túlmutat azon, amit a Red Dead Redemption 2 igényel, de értelemszerűen nem is a játékosokat célozza a konfiguráció. Vagy legalábbis nem azokat, akik átlagos pénzügyi háttérrel rendelkeznek.

Címkép: Montana Ledger 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?