Megkönnyíti a levelek továbbítását a Gmail

Érdekes funkcióval újított a Google a Gmail levelezőjében: az e-mailhez a jövőben e-maileket is lehet majd csatolni, anélkül, hogy azokat le kellene tölteni. 

Elegendő egy vagy több e-mailt ráhúzni az új e-mail ablakára, és már készen is vagyunk. Persze kiválasztással is működik a dolog, és a háromgombos menüből szintén.


Elsőre furcsának hangozhat ez az újítás, de amikor egy témáról több e-mailt akarunk valakinek továbbítani, akkor rendezettebb, ha egy levélben tesszük ezt, nem számos üzenet egyenkénti elküldésével. A csatolt levelekben ráadásul a beszélgetés nézetve meg lesz őrizve, tehát bárki könnyen követheti majd azt.

A csatolt levelek .eml kiterjesztéssel lesznek mellékelve, bármennyi társítható egy levélhez, és mind új ablakban nyílik meg. A funkció fokozatosan jelenik meg mindenkinél a következő 40 nap során.

Fotó: Google

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?