Régóta várt funkcióval frissül az Android Auto

Sok változtatáson ment már át az Android Auto azért, hogy jobb alkalmazás legyen, de továbbra is érkeznek a fejlesztések hozzá. 

Sajnos nem mindenki egyszerre kapja meg az újításokat, de elindult a legutóbbi frissítés, ami egy régóta várt és kért funkciót is elhozott. Az alkalmazásindító innentől kezdve átrendezhető lesz.


A felhasználók a jövőben kiválasztják, hogy mely appok jelenjenek meg az alkalmazásindítójukban. A változtatás ugyanakkor szerveroldali, vagyis frissebb verzió használata nem segít. Időbe telik, mire mindenkihez eljut a módosítás, az ugyanis több hullámban érkezik, szokás szerint.

Mivel vannak alapértelmezett rendszerappok – mint a Google Térkép vagy a Play Zene -, ezért mindent nem lehet letörölni, ugyanakkor egyes mobilokról egy-egy app el is távolítható, ha valaki inkább a Spotify appra szavazva.

Fotó: Engadget

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?