Az HBO fejese kalapálja az Apple TV Plus-t

Az Apple TV Plus tartalmait nem bízzák a véletlenre, hiszen olyan embert igazolt le a cég, aki az HBO-nál már bőven bizonyított. 

Richard Plepler öt évre írt alá az Apple-nél. Aki nem tudná, ki ő, annak fontos információ, hogy ez az ember tette az HBO-t olyanná, amilyen ma. Neki köszönhetjük többek között a Game of Thrones-t és a Little Big Lies-t, illetve azt, hogy a csatorna nekilátott úgy igazán streamelni. Mostantól pedig az a feladata, hogy az Apple TV Plus számára gyártson szórakoztató műsorokat, filmeket, dokumentumfilmeket. Plepler nagyjából egy évvel ezelőtt hagyta ott a csapatát, miután 25 évet húzott le a cégnél. A távozása többekben felvetette, hogy az HBO nem tudja ugyanúgy folytatni nélküle, ráadásul más vezetők is úgy döntöttek, hogy elég volt, és szintén felálltak.


Richard Plepler, Kép: Hollywood Reporter

Azt nem tudni, hogy közülük vannak-e olyanok, akik Pleplerrel tartanak. Az HBO most egyébként egy igen komoly kulturális változáson megy keresztül, ami többek között abban jelentkezik, hogy a WarnerMedia igyekszik az HBO Max képében konkurenciát teremteni. Mégpedig az olyan cégek ellenében, mint a Netflix, a Disney, az NBCUniversal és az Apple. Kemény meló lesz, az biztos. Plepler véleménye azonban valamelyest szembe megy ezzel az állásponttal, mivel szerinte mindenkinek van elég hely és lehetőség arra, hogy a maga kiváló tartalmait előállítsa. Ahogy fogalmazott, nem gondolná, hogy akár két percre is az HBO riválisává válnának.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?