A Samsung hozza az első 5G-s táblagépet

A Samsung eddig is vezető szerepet töltött be az 5G-s eszközök piacán, így aztán sokakat meglepett, hogy eddig nem debütált a Galaxy Tab S6 táblagép 5G-s kiadása. Később aztán elindultak a pletykák, hogy készül, nemrég pedig végre azt is megmondta a gyártó, hogy mikor jelenik meg. 

A Galaxy Tab S6 5G-s változata az idei első negyedévben jelenik meg a Samsung szerint. Jelenleg csak Wi-Fi-képes, illetve 4G-s modell létezik a Galaxy Tab S6-ból, mindkettőben Snapdragon 855 lapka dolgozik. Az 5G-s verzióval piacelső lehet a Samsung.


A Qualcomm persze azóta már adott ki frissített, Snapdragon 855 Plus lapkát, így nem kizárt, hogy a Samsung már ezt építi be az 5G-s tabletbe. Az sajnos nem túl valószínű, hogy a Snapdragon 865 kerülne a készülékbe, hiszen ahhoz még korán van, és eleve logikusabb, hogy a Galaxy Tab S7-be kerüljön az új csúcslapka.

Fotó: Samsung

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?