Razer ERacing Simulator: egy lakás ára mehet játékra

A Razer ERacing Simulator mindent tud, amit egy szobából meg lehet élni szimulátorozás közben, de rendesen meg is kérik az árát. 

Tételezzük fel, hogy valaki imád vezetni, de vagy nem elég idős hozzá, hogy jogsija legyen, vagy nem alkalmas rá bármilyen oknál fogva. De megközelíthetjük a témát más aspektusból is, például nagyon is sokat vezet, netán versenyzőként is. Mindkét esetben sokat segít egy szimulátor, vagy azért, mert ki lehet élni benne az autózás iránti szeretetet, vagy azért, mert segít megtanulni a pályák vonalvezetését. Tiszta szerencse, hogy mióta a Jóisten rendelkezésre bocsátotta a mindenféle perifériákat, azóta egészen durva szimulátorfészket építhetünk odahaza, mint amilyen a Razer ERacing Simulator is. Igaz, érte 100.000 dollárnál is többet hagyhatunk a kasszánál, ami nagyjából 30 millió forint, ennyiért pedig már házat vehetünk a legtöbb megyeszékhelyen. Bár ez csak becslés, mert pontos árat nem tudni, de látva a CES 2020-on bemutatott koncepciót, ez a minimum. Tessék nézni az IGN videójában, miről is van szó!


Az installáció tartalmaz két Full HD projektort, melyek a megfelelő felülettel 202 fokos látószöget adnak, maximum 325 centiméteres átlóval. Már ha a hajlított felületen lehet értelmezni az átló fogalmát. A kézzel készített váz moduláris felépítésű, így viszonylag könnyedén szabható testre, és a befogadó helyiség méretére. A pedálok hidraulikusak, és természetesen három van belőlük, és szintén állítható a távolságuk, a gyorskioldónak köszönhetően. A Razer ERacing Simulator lényege továbbá a D-BOX technológia, ami szimulálja a fizikai erőhatásokat is azzal, hogy mozgatja a széket.

Címkép: Rock Paper Shotgun 

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?