Megmenekültünk: itt a vécépapír hordozó medvearcú Rollbot!

Előfordulhat, hogy gyorsabban kell a mellékhelységbe távozni, mint ahogy terveztük, és már későn jövünk rá, nincs vécépapír. Semmi baj, itt a Rollbot! 

Akad néhány szorult helyzet az ember életében, amikor gyorsabban kell cselekedni, mint ahogy fel tudjuk mérni a körülményeket. Ilyenkor aztán lehet elmélkedni, hogy van-e nálunk elég zsebkendő, esetleg kikiabálunk valakinek, akivel egy háztartásban élünk. Szerencsére azonban a modern tudomány erre a kellemetlen szituációra is tud megoldást.


A CES 2020-on a televíziók, telefonok, combos laptopok és még egy halom más mellett akadtak igazán egyedi dolgok is. Pont, mint amilyen a Charmin nevű vécépapírgyártó cég által megálmodott robot, a medvearcú Rollbot. Mint látható, a felső részén kialakított területen kiválóan elfér a papír, és egész ügyesen közlekedik fel-és alá annak érdekében, hogy feladatát ellássa.

Azonban első ránézésre is több kérdés felmerül az emberben. Így például az, hogy ha tényleg élesben kell bizonyítania a tudását, akkor ugyan miként teszi magára a tekercset? Merthogy egyetlen karja, vagy bármi egyéb sincs, amivel ezt megteheti. Tehát vélhetően nekünk kell még idejekorán megcselekedni mindezt, aztán várni a megfelelő alkalomra, amikor éppen nagyban gondolkodunk, és kiderül, nincs papír. Feltételezhető tehát, hogy a Rollbot is egy olyasfajta termék, ami inkább magát a technológiai lehetőségeket hivatott bemutatni, és nem azt, hogy konkrétan egy medvearcú robot a jövő vécésnénije.

Címkép: TechHive

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?