A Samsung őrületes játékot indított, amiben egy rakat cuccot szórnak szét. Például porszívót, okosórát, okostelefont, sőt 8K és 4K tv készüléket is lehet nyerni! Ez az Ország Szeme!

Szokták mondani, hogy jobb adni, mint kapni, de ez szerintünk őrületes marhaság, hiszen kapni sokkal királyabb érzés. Pláne, ha az valami menő tech cucc. Például egy okostelefon, hangprojektor, egy 4K tv vagy pláne egy 8K tévé!


A Samsung a közelmúltban indított egy játékot Ország Szeme címmel, aminek keretein belül arra akarják felhívni a figyelmet, hogy egy 8K televízió 33 millió pixelt tartalmaz. Ez pedig azt jelenti, hogy a felbontás négyszerese a 4K tv, és tizenhatszorosa a Full HD tv készülékeknek. Ennek köszönhetően pedig korábban soha nem tapasztalt részletességű látványvilág megteremtésére képes.

A játék ráadásul totál magyar vonatkozású, hiszen egy képzeletbeli, rajzolt, de Budapestet ábrázoló képen kell kiszúrni az ajándék Samsung cuccokat. A regisztrációs folyamat egyszerű és gyors, elrontani nem lehet semmit. Nagyjából egy perc alatt le lehet zavarni, és máris lehet keresgetni a kütyüket. Azt nem mondjuk, hogy kifejezetten egyszerű megtalálni mindent, de így legalább nincs is esélye mindenkinek nyerni. Ez pedig máris sokkal vonzóbb teszi az egészet. Meg hát értitek, egy 8K tévét lehet nyerni, ebbe azért megéri beletenni az energiát!

Mi már egyébként teszteltünk 8K felbontású televíziót, és arra jutottunk, hogy a több pixel igenis előrelépést jelent. Szóval más lesz a képi világ, valahogy mélyebbnek, valósághűbbnek tűnik a látványvilág. Ráadásul egy csomó olyan részlet megjelenítésére mód nyílik, ami korábban elképzelhetetlen volt.

Az Ország Szeme játék ezen a weboldalon érhető el, és 2020. július 12-ig tart, szóval még van idő kattintgatni!

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!