Havi pár dollárt lehet majd így spórolni, a cél inkább az, hogy a felhasználók még több Apple-szolgáltatást használjanak. 

Az Apple egyre nagyobb hangsúlyt fektet a fizetős online szolgáltatásokra, és a bevételei egyre nagyobb részét is ezek jelentik. Várható volt, hogy idővel egységes digitális előfizetői csomaggal jelentkezik a cég, és a Bloomberg úgy tudja, hogy az iPhone 12 mobilokkal egyszerre ez elérhetővé is válik, többféle árszinten.

Az Apple egy úgynevezett Apple One szolgáltatáscsomagba teszi majd bele az Apple Music, Apple TV, Apple Arcade, Apple News és iCloud szolgáltatásokat, továbbá egy új fitneszes előfizetést is. Értelemszerűen az olcsóbb csomagokból egyik-másik hiányzik majd, az alapváltozatban csak Apple Music és Apple TV+ lesz.

Az óriás állítólag havi néhány dolláros spórolást tesz majd így lehetővé, vagyis a célja egyértelműen inkább az, hogy a felhasználói  a lehető legtöbbet használják a saját szolgáltatásait. A jó hír, hogy az Apple családi megosztási rendszerét is támogatják majd az Apple One csomagok.

Fotó: The Mac Observer