Kylie Jenner sminkcége sem úszta meg az adathalászokat

Kylie Jenner sminkcége, a Kylie Cosmetics figyelmeztetést adott ki ügyfelei adatainak biztonsága érdekében. 

Kyle Jenner mindazokat a termékeket kínálja, amit a Z-generáció hölgytagjai lelkesen keresnek: a kozmetikai piacon ez a korosztály már nem a nagy márkákra, hanem az általuk csodált hírességekre, és a saját brandet kiépítő influenszerekre hallgat, akik közül a 196 millió követővel rendelkező Kylie Jenner abszolút befutónak számít. Jól példázza, hogy Kylie a marketingre szinte semmit nem költ, elég csupán egyetlen posztban beszélnie egy termékről, hiszen másnapra lányok és nők százezreinek landol a kosarában ugyanaz a cucc.


Már évek óta nem telik el szinte nap, hogy az egyik Kardashian vagy Jenner lány ne kerüljön a címlapokra valami zűrös üggyel, ez pedig úgy tűnik ma sincs másképp, most például Kylie Jenner cége miatt beszélhet az influenszerről a világsajtó.

Kylie jenner
Forrás: BBC

A Kylie-s cuccokat is árusító Shopify oldalán legalább 100 vásárlótól loptak el személyes adatokat, többek között lakcímeket és bankkártya adatokat. A Kylie Cosmetics szerint saját vásárlóik is érintettek az ügyben, ezért a cég e-mailben is biztosította vásárlóit arról, hogy szorgalmasan együttműködnek a Shopify-jal, hogy további információkat szerezzenek az incidensről, és mihamarabb megoldást találjanak a problémára.

Nem Kylie az egyetlen híresség, aki a Shopify-on árulja termékeit: a több mint egymillió kereskedő közül olyan celebek is akadnak, mint Taylor Swift vagy éppen Victoria Beckham.

Forrás: BBC

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?