Tesztelői “állásra” lehet pályázni. A szerencsés márkanagykövetek pedig meg is tarthatják a vállalat Jet 75 típusú álló porszívóját. Jeah, egész jónak tűnik a Samsung nyereményjáték.

Samsung nyereményjáték

A Samsung kicsit szembe menve a trendekkel egy olyan nyereményjátékot indított útjára, ahol nem pusztán a szerencse számít, hanem a résztvevőknek az eszüket, kreativitásukat is használniuk kell. A vállalat új – A nagy porszívóteszt – Tesztelj JET-tel! – kampányában a jelentkezők 10 napon keresztül tesztelhetik az újgenerációs takarítóeszközt, a tapasztalataikat pedig márkanagykövetként megoszthatják szélesebb közönséggel is. A nagy tesztben Winkler Róbert és Ráskó Eszter is részt vesz. A program lezárásakor 10 szerencsés résztvevő megnyerheti az általa használt készüléket.

Samsung nyereményjáték

Az érdeklődők a Samsung nyereményjáték weboldalán jelentkezhetnek a hozzájuk legközelebb álló témakörben, eljött tehát a nagy lehetőség a család tisztaságfelelősei, a kisállattartók és a hobbi autó-takarítók számára. A jelentkezéshez egy rövid pályázat feltöltése szükséges, amelyben a felhasználók leírják, milyen különleges kihívások elé állítanák a JET-et, amennyiben az hozzájuk kerülne. A legötletesebb és leghumorosabb takarítójelöltek közül a Samsung szakértői, valamint a tiszta lakások és autók képviseletében Ráskó Eszter és Winkler Róbert választják ki a 20 márkanagykövetet. A felhasználók október 12. és 25. között jelentkezhetnek a kampány weboldalán, a 10 napos tesztidőszak pedig október 28-án kezdődik. Az írásos beszámolók beküldés után a résztvevők közül kisorsolt 10 szerencsés megnyerheti a rábízott készüléket.

Jet 75 – Ezt kínálja a Samsung nyereményjáték

A teszt alanya, a Jet 75 egyébként egy elég király cuccnak tűnik. Használható rendes állóporszívóként és kéziporszívóként is. Rendelkezik egy rakat előre programozott használati móddal, alig több, mint 2,5 kilogramm, és állítólag MINDEN koszt kiszív a szőnyegből. Már el is kezdtük íni a pályázatot…..

A nagy porszívó tesztről és a jelentkezés feltételeiről további információ, valamint a pontos játékszabályzat a https://www.samsung.com/hu/samsung-jet-kampany weboldalon érhető el.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!