Az új Samsung rommá verte az új Apple mobilt

Legalábbis, ami az akkumulátor üzemidőt illeti a 3D grafikájú játékok futtatása során. Több, mint kétszer annyit bír a Samsung S20 FE, mint az új Apple iPhone 12 Pro.

A Phonearena már szerzett az új Apple telefonokból néhány példányt, és intenzíven tesztelni kezdték a kicsikéket. Külön vizsgálták többek között az akkumulátorok által biztosított üzemidőt a 3D grafikájú játékok futtatása során. Ez pedig sokak számára kiemelten fontos információ lehet, hiszen manapság rengetegen használják e célra okostelefonjukat.


új apple

Nos, e szempontból az új Apple telefonok elég satnyán teljesítettek. A Phonearena tesztje szerint mindössze 3 órát (egészen pontosan 181 percet) bírnak ugyanis. Ezzel szemben az új Samsung S20 FE, amely szintén őszi toptelefon, 8 és fél órán (511 perc) át bírja a strapát. Ez pedig azért már messziről is jól látható különbség.

Az Apple telefonokat korábban is sok kritika érte az energiacellák miatt, és úgy látszik, hogy ezeken a nehézségeken az amerikai cég továbbra sem tudott maximálisan úrrá lenni. Persze szó nincs arról, hogy az új Apple iPhone 12, illetve az Apple iPhone 12 Pro rossz lenne, de tény, hogy ezen a téren a Samsung S20 FE alaposan elpáholta őket. Ez azért kicsit meglepett minket….

[sc name=”facebook” ]

Kép: Phonearena 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?