Kedvező elektronikus fizetési feltételekkel rukkolt elő a Telenor

A Telenor által kínált elektronikus fizetési (POS) megoldás a kiskereskedők számára lehet hasznos, mivel az egyszerű és gyors üzembehelyezés mellett számos előnyt, többek közt két éven át havidíj-jóváírást, alacsony (0,95%) tranzakciós jutalékot és 24 órán belüli számla-jóváírást kínálnak.

2021. január elsejétől kötelező lesz az online kasszát használó kereskedőknek elektronikus fizetési lehetőséget is biztosítani a vásárlóiknak, amelyek közül a bankkártyás terminál (POS terminál) a legkézenfekvőbb megoldás. Sok vállalkozás azonban még most sem szerezte be a szükséges eszközöket, erre kínál költséghatékony megoldást a Telenor és a Fizetési Pont közös ajánlata.


A kisvállalkozóknak szánt ajánlat spórolással kecsegtet, ugyanis a megrendelés esetén nem kell megvásárolni a bankkártya terminált a vállalkozásnak. Ezen felül az újonnan beszerzett elektronikus fizetési megoldás (POS terminál) esetében a bevezetéssel a Fizetési Pont biztosítja a 80 000 forintos, két éven át, szakaszosan lehívható havidíj-támogatást. A szolgáltatás három vagy ötéves hűségnyilatkozattal vehető igénybe, ahol előnyősnek tekinthető a 24 órán belüli számlajóváírás, valamint, hogy nincsen elvárt pénzforgalmi minimum a fizetés igénybevételénél. Emellett a hálózati díjra további 30 százalék kedvezményt ad a Telenor.

 

telenor-kiskereskedők
Forrás: Telenor

Az elektronikus fizetési rendszer nemcsak a gazdaság fehérítéséhez járul hozzá, hanem a készpénzhasználat okozta kockázati tényezőket is csökkenti a koronavírus idején.

A Telenor által kiskereskedők számára kínált elektronikus fizetési megoldásról a teljeskörű tájékoztatás az alábbi linken érhető el: pos.telenor.hu

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?