Hogyan kerül egy Subaru szimulátor a nappaliba?

Súlyos motoros balesetből lábadozva mi mást tenne az ember, ha nem egy félbevágott Subaru alapú szimulátort rakna össze a nappalijában? 

A 34 éves Daniel Chipmen hatalmasat esett a motorjával, és darabokra tört a lába, sérült a medencéje, a válla, a csuklója, és a karja is. Így hiába állt egy Subaru a ház előtt, már nem tudta rendeltetésszerűen használni, ám mégis hasznát vette az autónak. Bár elsőre barbár dolognak hangzik, de fogta, és kettévágta az autót, hogy így készítsen belőle szimulátort, amihez egy teljes évre volt szüksége. Kitartó munkával, az autót darabjaira szedve végül összeállt a nappaliban az, ami valószínűleg minden olyan ember szívét megdobogtatja, akinek az ereiben digitális benzinvér folyik.


Ahogy látható, az eredeti analóg műszerek helyére egy kijelző került, és egy pillanatra feltűnik egy Logitech váltó is, tehát a szimulátoros alapot periféria oldalon valószínűleg ez adja. Természetesen szükség volt egy projektorra is ahhoz, hogy a látvány megfelelő legyen, de amint a videóból kitűnik, ezzel nincs is probléma. Daniel elmondásából kiderül, hogy dacára a valóban súlyos balesetnek, a száguldás iránti vágya visszatért, bár ezt már nem feltétlen a gyakorlatban szeretné kielégíteni. Sokkal inkább egyéb olyan autós projektekben, mint amilyen a Subaru szimulátor is. Elnézve egyébként a játékmenetet, szívesen kipróbálnánk, mit hozott össze a kanadai srác.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?