Megnéztük a Xiaomi Mi 10T Pro fotós képességeit, nappal és éjjel, tiszta és párás időben, városban és a természetben egyaránt. Ilyen képeket lő az új Xiaomi telefon!

új Xiaomi telefon

A Xiaomi Mi 10T Pro telefont korábban már bemutattuk, és akkor megígértük, hogy egy külön anyagban mutatjuk be, hogy milyen képeket lehet vele lőni. A termékkel bandukoltunk a városban, elvittük kirándulni, készítettünk fotókat éjjel és nappal is vele. Röviden bemutatjuk az új Xiaomi telefon kameráját, aztán jöjjön a lényeg, azaz a galéria. A képekre kattintva azok nagy méretben nyílnak megfele.

új Xiaomi telefon!

A szokásoknak megfelelően komplex hátlapi kamerarendszerrel látták el, amely sokoldalú képalkotást tesz lehetővé. Található rajta egy 108 megapixeles főkamera (f/1.7 rekeszérték), emellett elhelyeztek rajta egy 13 MP ultraszéles (123 fok, f/2.4 rekeszérték), és az 5 MP (f/2.4) makró egységet is. A szokásos effektek, valamint a portré mód sem hiányzik belőle, és a HDR anyagok elkészítését is támogatja.

Röviden a véleményünk: Lehet vele nagyszerű képeket készíteni, de azért anomáliák (kromatikus aberráció, zajosodás, elmosódottság, életlenség) bőven előfordulhatnak. A telefonok között a fotós képességeivel egyértelműen a jobbak közé tartozik, de egy “rendes” fényképezőgéppel még nem képes felvenni a versenyt.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!