Leszámolhat a Galaxy Note szériával a Samsung

Megvan, hogy milyen prémium mobilokkal jelentkezne 2021-ben a Samsung – ezek között viszont nincs Galaxy Note modell. 

Mostanra évek óta pletykálják, hogy a Samsung nyugdíjazza a Galaxy Note szériát, mert manapság már minden mobil hatalmas, az S Toll pedig elférne a Galaxy S szériás csúcsmodellben is. Iparági belsős források szerint valószínű, hogy erre 2021-ben kerül sor.


Max Weinbach előállt ugyanis egy listával, amelyen a Samsung 2021-re szánt prémium készülékei szerepelnek. A Galaxy S21, S21+, S21 Ultra és S20 FE, valamint a Galaxy Z Fold 3, Z Flip 3 és Z Fold FE. Ebből három támogatja majd az S Tollat, köztük a Galaxy S21 Ultra, bár ahhoz sem jár majd gyárilag.

Ice Universe pedig külön megerősítette, hogy egyetlen pletyka sincs még a következő Galaxy Note modellről. Tény, hogy ez csak augusztusban érkezne, de az iPhone 13 még későbbre várható, mégis régóta beszélnek róla. Mindez arra utal, hogy 2021-ben tényleg megszűnhet a legendás sorozat.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: PhoneArena

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?