A Redditen panaszkodott rá valaki, hogy az eredeti, nem ütött-kopott Mi Band 5 okoskarkötője töltés közben egyszerűen kigyulladt. 

A Xiaomi Európában teljesen át akarja venni a Huawei helyét, és az eddigi elemzések, statisztikák szerint jó úton is halad. Azonban nem segít a dolgon az a jelentés, amely szerint Michele Costa Mi Band 5 okoskarkötője töltés közben kigyulladt.

Állítólag nem klónról volt szó, hanem egy globális, eredeti modellről, ami tökéletes állapotban volt, a sérülés legkisebb jele nélkül. Az asztalon töltött az okoskarkötő, amikor egyszer csak felrobbant. Miután ez megtörtént, a tulajdonosa gyorsan földre dobta, majd összetaposta. Így végül a képeken látható állapot a taposás eredménye is.

A töltéshez a gyári kábelt és egy gyári Xiaomi 5 voltos, 1 amperes adaptert használt Costa. Az illető megkereste a Xiaomit is, és visszaküldte a terméket az Amazonnak.

A Xiaomi csak remélheti, hogy ez egy elszigetelt eset volt, ellenkező esetben Galaxy Note 7-szerű botrányba is keveredhet.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Fotó: Michele Costa