Külön mélynyomó, hátsó hangfalak és egyéb király extrák a Samsung HW-Q950A soundbar szettben.

A hangprojektorok népszerűsége majd egy évtizede töretlenül ível felfelé, és a jelek szerint még van tartalék ebben termékcsaládban. A Samsung például egy egészen döbbenetes, 11.1.4 csatornás soundbar alapú szettel lépett színre.

Samsung HW-Q950A

A Samsung HW-Q950A termék része a hosszú, keskeny és lapos, alapvetően a tv alá szánt hangprojektor mellett egy különálló, vezeték nélküli úton kapcsolódó mélyláda, valamint két, szintén wireless hátsó hangszóró. Nem hiányoznak a felfelé állított, hangokat a plafon felé irányító, a visszaverődésre építő hangsugárzók sem, amelyeknek köszönhetően megoldott az objektumalapú hangszabványok (Dolby Atmos, DTS:x) megszólaltatása.

Alexa és Assistant támogatás

A modell rendelkezik WiFi-vel, otthoni hálózatba, illetve akár egy okos otthon rendszerbe is köthető. Ebből fakadóan akár egy mobillal is vezérelhető, és internetes tartalmak, például a Spotify közvetlen elérése is megoldott. A Samsung HW-Q950A támogatja az intelligens személyi asszisztens (Amazon Alexa, Google Assistant) technológiák használatát is, azaz a hanggal történő vezérlés és tartalomkeresés is megoldott. Az árát egyelőre még nem tudjuk, és azt sem, hogy mikor lehet majd megvenni.

A termék elődjét korábban már kipróbálhattuk élőben, és már az is elég meggyőző teljesítményt produkált. Szóval nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy hova sikerült előrelépni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!