nincs-idő-meghalni-nokia
Fotó: Notebookcheck

A Nincs idő meghalni című legújabb James Bond filmben egy 2020-ban debütált Nokia 8.2 készüléket adnak a 007-es ügynök kezébe. Az eredeti terv legalábbis ez volt.

Ami rendben is lett volna, csak…. A Nincs idő meghalni című Bond-film a világjárvány miatt már sokadjára csúszik, gyakorlatilag már követni sem tudjuk, hogy hányszor kapott új premierdátumot (vagyis de, egészen pontosan hatszor!!!). Az új időpont jelenleg 2021 októbere – amely csaknem két évvel haladja meg a legeslegelső bemutató tervezett időpontját -, és ha ez nem volna elég, a rendszeres tologatások miatt egy újabb problémával is szembe kell nézniük a készítőknek.

Aki ismeri a Bond-filmeket, az jól tudja, hogy a 007-es ügynöknek, nem csak a nők, de a különböző technikai kütyük terén is igen kifinomult ízlése van. A filmekben Bond csakis hipermodern eszközöket használ, kizárólag olyanokat, amelyek a filmet követően válnak elérhetővé a nagyközönség számára is. A jelenleg állás szerint azonban nem így fest a dolog: a telefonok terén igencsak válogatós titkos ügynöknek egy 2020 őszétől mindenki számára elérhető Nokia 8.3 5G okostelefonja lenne, amely 2021 őszén finoman szólva sem aktuális darab, ahogy a filmben felbukkanó Omega karóra, Bollinger pezsgő és Adidas lábbeli sem.

Nincs idő meghalni nokia
Fotó: GSM Arena

A Nokiával kötött megállapodás értelmében tehát egy Nokia 8.2 5G okostelefonnak kellene szerepelni a Nincs idő meghalni című filmben, ám most úgy néz ki a helyzet, hogy valamilyen formában megpróbálnak egy ennél jóval aktuálisabb darabot beleerőltetni a jelenetekbe. Ez persze nem lesz egyszerű menet, már csak azért sem, mert nem csak Bond, hanem más karakterek is Nokia készülékekkel menőznek a filmben. Mi azért szurkolunk!

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!