Meghosszabbítja az oktatási oldalak ingyenes elérését a Telenor

A Telenor a március 1-ig fennmaradó korlátozó intézkedésekre válaszul úgy döntött, hogy az oktatási oldalak a járványügyi korlátozások idejére továbbra is ingyenesek maradnak.

A koronavírus miatt kialakult helyzetre való tekintettel a Telenor Magyarország 2020. november 27-től minden előfizetője számára ingyenesen elérhetővé tette az otthontanuláshoz szükséges legszükségesebb oktatási weboldalak elérését. Az oldalak az általános és középiskolás korosztály mellett a felsőoktatásban tanulók számára is hasznosak lehetnek.


A kormány 2021. január 28-án bejelentette, hogy március 1-ig meghosszabbítja a járványügyi védelmi intézkedéseket, amivel összhangban a Telenor is a tervezettnél tovább biztosítja az oktatási oldalak kapcsán bevezetett szolgáltatási kedvezményt.

Telenor oktatási oldalak
Fotó: PC Fórum

Arról se feledkezzünk meg, hogy továbbra is zajlik a szolgáltató által január 19-én meghirdetett „Digitális ugródeszka” pályázat, amelyben akár 2 millió forint értékű, a digitális oktatást segítő tablet-, valamint notebookcsomaghoz juthatnak hátrányos helyzetű települések felső tagozattal rendelkező alapfokú oktatási intézményei.

Az összesen 10 millió forintos keretből elnyerhető technikai eszközök mellett a nyerteseknek lehetőségük lesz részt venni a Telenor 30 órás akkreditált HiperSuli Digitális Módszertani Képzésén is, ahol elsajátíthatják a digitális oktatáshoz szükséges képességeket. A pályázat jelentkezési határideje február 16. További részletek: https://hipersuli.hu/digitalis-ugrodeszka/

A forgalmi díjmentességgel elérhető oktatási oldalak listája a Hipersuli weboldalon érhető el.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?