Az AnTuTu legutóbbi toplistája február hónap legerősebb androidos mobiljait vonultatja fel. A Redmi K40 modellek sem hiányoznak a listáról. 

Az AnTuTu kiadta a februárról szóló toplistáját: ezen a szintetikus mérések során legjobb teljesítményt mutató androidos csúcsmobilok láthatóak. Elég sok a változás a januári listához képest, de most is kínai modellekkel van tele a top 10.

Bár továbbra is legerősebb az iQOO 7, de csupán 14 ponttal maradt el a második Vivo X60 Pro+. A lista persze tele van Snapdragon 888-as mobilokkal, a Redmi K40 Pro például harmadik, nem sokkal megelőzve a Xiaomi Mi 11-et.

Az ötödik helyre már befér egy Kirin 9000 chipes mobil, a Huawei Mate 40 Pro. A lista egyetlen nem kínai modellje a Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Snapdragon 888-as kiadásában. Furcsa módon hetedik helyen a sima Redmi K40, pedig abba Snapdragon 870 chip került.

Természetesen most is elmondható, hogy a gyakorlati használati élményhez nem sok köze van ezeknek a mérési eredményeknek, de az AnTuTu minden hónapban szállítja az állandóan átalakuló toplistát.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Fotó: Xiaomi, AnTuTu