Könnyebb lesz a kísérleti funkciók tesztelése a Chrome böngészőben

Több visszajelzést szeretne a jövőbeli frissítésekről a Google, ezért könnyebbé teszi a Chrome böngésző kísérleti funkcióinak tesztelését. 

Nemrég derült ki, hogy ezentúl gyakrabban jönnek a frissítések a Google Chrome böngészőjéhez. Nem ez lesz a Chrome kapcsán azonban az egyetlen változtatás. A Chrome dizájnfejlesztéséért felelős Alex Ainslie a Twitteren beszélt róla, hogy ezentúl könnyebben lehet majd kipróbálni a Google által fejlesztett kísérleti funkciókat.


A Canary verzióban már van egy kis ikon, amin keresztül lehet is engedélyezni ezeket a kísérleti funkciókat, ezen felül pedig visszajelzést küldeni a Chrome-csapatnak.

A múltban a kísérleti funkciókat csak a zászlók engedélyezésével lehetett tesztelni, ezek elérése nem volt egyszerű, tudni kellett a felhasználónak, hogy mit csinál, és mit, miért állít. Az sem volt igazán átlátható, hogy mi lett engedélyezve. A Google azért változtat, mert több visszajelzést szeretne a jövőbeli frissítésekkel kapcsolatban. Így a kis ikon a fejlesztői és a béta verziókba is átkerül majd.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: PCMag

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?