Hivatalos: március 23-án mutatkozik be a OnePlus 9 széria, a kamerákat a Hasselblad turbózza fel, és lesz töltő a dobozban. 

Igaza volt a szivárogtatóknak: március 8-án nem az új mobiljait mutatta be a OnePlus, hanem azt a dátumot árulta el, amikor a bemutatóra sort kerít. Így már hivatalos: a OnePlus 9 széria március 23-án debütál. És az is hivatalos, hogy a kamerákat a svéd Hasselblad segít felturbózni.

Az együttműködést 3 évre írták alá, a OnePlus 150 millió dollárt fordít kamerával kapcsolatos kutatás-fejlesztésekre. A Hasselblad segítségével természetes színeket és természetes megjelenést ígérnek fotózás terén. Lesz Pro mód is a kamerákhoz, a Hasselblad képfeldolgozó szoftverével és beállításaival. A 12-bites RAW formátum is támogatott lesz.

A OnePlus összesen négy fotós kutatás-fejlesztési labort hoz létre Amerikában és Japánban, ezen felül egyedi Sony IMX 789 szenzort használnak majd, freeform lencsékkel. Pete Lau ügyvezető pedig megerősítette: nem kell aggódni, a OnePlus tesz töltőt a dobozba.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Fotó: Android Authority, OnePlus