Egy Amerikába tartó GeForce RTX 3080 Ti-szállítmányt kaptak lencsevégre, hamarosan megvásárolható lesz a kártya – feltéve, hogy nem kapkodják el azonnal. 

Legutóbb azt lehetett hallani az NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti-ről, hogy a megjelenését elhalasztották, megint, most épp május közepére. Most ezt pletykát erősíti pár fotó is. Egy Hong Kongban élő felhasználó lencsevégre kapott ugyanis egy GeForce RTX 3080 Ti-szállítmányt, amely Amerikába tart.

A címkékből kiderült, hogy MSI GeForce RTX 3080 Ti Ventus 3X OC kártyák vannak a dobozokban, továbbá, hogy 12 GB VRAM-mal lehet számolni. Mivel Hong Kongból 30-40 nap alatt jut el egy szállítmány Amerikába, így a fenti dátum pont stimmelhet. Fotóztak még GeForce RTX 3090-szállítmányt is.

A GeForce RTX 3070 Ti-ről nem esett szó, de elvileg az is késik pár hetet. Azt persze csak remélni lehet, hogy ha minden hiteles is a jelentésekben, lesz egyáltalán elérhető készlet, és nem kapkodják el a nyerészkedők és bányászok. Idén ugyanis nem igazán javul majd a helyzet.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Fotó: MSI, Lok Lok