A Telenor is csatlakozik azokhoz a vállalatokhoz, akik szabadnappal ösztönzik a dolgozóikat az oltás felvételére. 

Egyre több vállalat dönt úgy, hogy plusz szabadnapot ad azoknak a munkavállalóknak, akik felveszik az oltást. A Telenor is extra fizetett szabadnapot ad minden olyan kollégának, aki az oltás beadatása mellett dönt vagy már döntött, és legalább az első oltását már megkapta. A vállalat hivatalos sajtóközleménye szerint a dolgozók 2021. december 31-ig tudják elhasználni a plusz szabadnapot.

A vállalat egy anonim, önkéntes alapon kitölthető kérdőívben arra kéri munkatársait, hogy osszák meg eddigi tapasztalataikat a vakcinával kapcsolatban. A kérdőívvel folyamatosan tudják követni, hogy eddig hányan kaptak oltást, melynek segítségével átfogó képet kaphatnak a vállalat beoltottsági arányáról. Eddig közel hatszázan töltötték ki a kérdőívet, és a kitöltők több mint 80%-a kérte az oltást. Közülük nagyjából 65% kapta meg legalább az első vakcinát.

„A kollégák visszajelzései alapján egyre jobban érezzük a fizikai jelenlét hiányát. Egyre többen érzik úgy, hogy szükségük van az együttműködésre, a közös munkára, a fizikai, vagy legalább a hibrid jelenlétre. Bízunk benne, hogy az átoltottsági arány növekedésével, a szigorú szabályok betartása mellett, mielőbb megkezdhetjük a fokozatos nyitást” –mondta el Endrei-Kiss Judit, a Telenor HR-vezérigazgató helyettese.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!