A képkeretre hajazó The Frame tévék után megérkezett a Samsung The Premiere projektora is, amely a valódi dísztárgyakhoz hasonlóan emeli a helyiségek fényét. 

A Samsung első, tervezőművészek által megálmodott készüléke a 2016-os The Serif televízió volt, amelynek egyedi és innovatív dizájnfilozófiája azóta is felfedezhető a Samsung Lifestyle termékein. Ehhez a családhoz tartozik például a nagy sikernek örvendő The Frame televízió, és a sorozat legújabb tagja, a The Premiere is.

A felhasználók ma már nem csak alkalmanként használják a nagyméretű kijelzőket, ezért a Premiere-t is úgy tervezték, mint a televíziókat, hogy mindig használatra készen álljon az élettér központjában. A készülék elsődleges célja, hogy házimozirendszerként működjön, a letisztult, elegáns dizájn pedig lehetővé tegye, hogy a valódi lakásokban is könnyen megtalálja a helyét, és láthatatlanul belesimuljon a környezetébe.

samsung the premiere

A Samsung The Premiere tervezői tényleg mindenre gondoltak a tervezés során, többek között arra is, hogy a felhasználóknak ne legyen szükséges olyan előkészületeket végezni a mozidélután előtt, mint a függöny elhúzása, kiegészítő felszerelések vagy külön hangszórók beszerzése. A készülék háromcsatornás lézer egysége és HDR10+ technológiájának és a 2.800 ANSI lumenes fényerőnek köszönhetően a Samsung fantasztikus vetítője nappali fénynél is tökéletesen használható.

A kiváló képminőség mellett egészen komoly teljesítményű beépített hangszórókkal is ellátták az eszközt, az Acoustic Beam technológiával bíró audiorendszer a készülék bal és jobb oldalán, 44 audio nyíláson keresztül bocsát ki hangot, hogy valóban három dimenziós hangélményt teremtsen.

A Samsung The Premiere SP-LSP9T modell már itthon is megvásárolható 2 200 000 forint körüli fogyasztói áron.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!