LDAC-támogatást, hosszabb üzemidőt és jobb aktív zajszűrést hozhat magával a Sony WF-1000XM4 vezeték nélküli fülhallgató. 

Egy ideje már tudni lehet, hogy közeledik a Sony WF-1000XM4-es vezeték nélküli fülhallgatója, amelyből az elődhöz hasonlóan nem hiányzik majd az aktív zajszűrés funkció. Ezt itt viszont már egy egyedi Sony V1 chip biztosítja majd, az eddiginél hatékonyabban – állítja a WinFuture.

Az új chip garantálja majd az LDAC-támogatást és a magas minőségi vezeték nélküli audiót, továbbá Hi-Res Audio-minősítéssel is lehet majd számolni. Javul állítólag az üzemidő is, a fülhallgatók magukban is 8 órát biztosítanak majd, bekapcsolt ANC-vel (az eddigi 6 óra helyett az előző modellnél). A tok kétszeri újratöltéssel 24 órára tudja növelni a maximum üzemidőt. Kikapcsolt ANC-vel 12 és 36 óra a két szám.

A tok már a Qi vezeték nélküli töltést is támogatja majd az USB-C mellett, a fülhallgatók pedig már IPX4-minősítést is kapnak, tehát esőben is használhatóak lesznek. A hívásminőséget a Precise Voice Pickup funkció javítja tovább. A bemutatóra rövidesen sor kerülhet, a vételár pedig 280 euró magasságában alakulhat.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Fotó: CNET, WinFuture