Olcsó és kemény a Blackview első laptopja

A gyártó azt ígéri, hogy a többi olcsó laptophoz képest az AceBook1 jobban teljesít, és a strapát is jobban bírja. 

A Blackview nevéről általában az olcsó és ütésálló okostelefon jutnak eszünkbe, a gyártó most azonban belépett a laptopok piacára is. Egy ártakarékos, 14 hüvelykes gépet hozott az AceBook1 formájában. Az alumínium ötvözetű egybeház már magában is érdekes, nem olyan, mint az olcsó notebookok tipikus, műanyag kivitelezése.


Persze az Intel Celeron N4120 processzortól, UHD Graphics 600 GPU-tól, 4 GB DDR4-es RAM-tól és 128 GB-os SSD-től nem kell csodát várni, de belépőszintű használatra elég lehet a modell, amelybe 14 hüvelykes, full HD-s IPS-panel került.

Akad rajta két USB 3.0, egy USB 2.0, egy USB-C, egy HDMI és egy jackcsatlakozó, SD-foglalat, Wi-Fi, Bluetooth. Az 1,3 kilogrammos laptop alapvetően levelezéshez, böngészésére, streamelésre válhat be, 390 dolláros bevezetőárát figyelembe véve azonban jó ajánlatnak számít.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Blackview

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?