Már mobilon keresztül is telepíthetőek az okosórás appok

Frissült a Google Play, így a Wear OS rendszert használó okosórákra már mobilról is telepíthetőek az appok. 

A Google már nagyban készül a Wear OS 3.0 rendszer kiadására, amely révén nagyot frissülnek majd az okosórák (amelyek a Google rendszerére szavaznak). Ennek keretében frissült a Google Play (Store). A legutóbbi frissítés óta már arra is van lehetőség, hogy az okostelefonról, annak Play Áruházából telepítse a felhasználó az appokat az okosórájára. A kereséseket hasznos szűrőkkel lehet pontosítani órás appokra és számlapokra.


Ezzel együtt az okosórák Play Áruház app is változott, új kezelőfelületet kapott, a Material You dizájn jegyében. Kártyás felületről van szó, a jelek szerint így lehet a legjobban kihasználni egy apró, kör alakú képernyőt.

Aki pedig in-app vásárlást kezdeményez az órájáról, annak a vásárlás megerősítését a mobilra továbbítják majd, esetleg egy URL-t generálnak böngészős használathoz. A frissítéseket a következő hetekben elvileg mindenkihez eljuttatják.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: 9to5Google, Google

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?