Az UFO Discovery nevű oldalon kedvetekre böngészhettek a több tízezer UFO-beszámoló között, bizonyos írásokhoz még magyarázat is tartozik. 

Az elmúlt évek folyamán újra fellendült az érdeklődés a földönkívüliek iránt, a híroldalak hasábjain is egyre gyakrabban jellennek meg olyan írások, amelyek megmagyarázhatatlan jelenségekről számolnak be. Bár az UFO-észlelésekre a legtöbben még mindig csak legyintenek, az utóbbi időben olyan prominens személyiségek is felszólaltak a témában, mint az egykori amerikai elnök, Barack Obama vagy a Harvard csillagászati tanszékének vezetője, Avi Loeb.

Az ufófigyelés története évtizedekre nyúlik vissza, így nem csoda, ha több millió ilyen beszámoló gyűlt össze az interneten. Az UFO Discovery nevű oldal az Észak-Amerika különböző tájain észlelt azonosítatlan repülő tárgyakról szóló jelentéseket gyűjtötte egybe, melyek között igen érdekes írások is találhatók. A 73 ezer történet között nem ritka az olyan, amelyekben arról írnak, hogy az idegenek elrabolták őket.

Az UFO Discovery ide kattintva érhető el.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!