Kevés a hely az asztalon? Jön a Logitech mini billentyűzete

Nem kell a numerikus rész, kicsi az asztal? Jön a Logitech MX Keys Mini billentyűzet, épp ilyen helyzetekben ideális. 

A Logitech évek óta forgalmazza az MX Keys billentyűzetét, a Caschys Blog pedig felfedezte, hogy a gyártó hamarosan kiadja ennek kompakt változatát, amelynek a neve MX Keys Mini lesz. Gyakorlatilag ez egy numerikus rész nélküli kivitel, és bár be még nem jelentették, több forgalmazó oldalán is megjelent már.


A nevéből sejthetően igen kompakt, és a Windows/Mac modellre építkezik. Ennek megfelelően USB-C porton keresztül tölthető, a háttérvilágított gombjai automatikusan kapcsolnak be. A fényerő tetszés szerint módosítható.

Vannak a funkciósorban gyorsgombok a média vezérlésével, a mikrofon némításához, továbbá képernyőkép készítéséhez. Persze a kiosztásban azért némi kompromisszumot is kötöttek, még az Esc gomb is kisebb például, ahogy a kurzorgombok és a szóköz. Az rejtély, hogy mikortól és mennyiért lesz vihető az MX Keys Mini.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Logitech

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?