Rendkívül hasznos funkciót kap a Gmail mobilapp

A webes felület után most az andoroidos Gmail is megkapja azt a funkciót, amelynek köszönhetően jóval könnyebb dolgunk lesz keresés közben.

Egy-egy régi email előhívásához valószínűleg mindenki a beérkező levelek felett található keresősávot használja, amely tavaly februárban egy nagyon hasznos funkcióval gazdagodott: megjelentek a speciális keresési panelek, amelyek segítségével gyorsan és egyszerűen rászűrhetünk a tárgymezőre, a csatolt fájl típusára, de időintervallum és naptármeghívó alapján is kereshetünk.


A kibővített keresési funkció eddig csak a Gmail asztali böngészős verziójában volt elérhető, ám most végre az androidos felhasználók is örülhetnek ennek a megoldásnak, mostantól ugyanis az appban a hagyományos keresés mellett feladó, címzett, melléklet, valamint dátum alapján is gyorsan és egyszerűen kereshetünk. Fontos megjegyezni, hogy a spam és a kukában landolt emailek között nem működik a keresés.

Az új funkciót már elkezdte élesíteni a vállalat, így feltehetően az elkövetkezendő hetekben mindenki számára elérhetővé válik, ezért érdemes időnként frissítgetni az alkalmazást, és figyelni, mikor jelennek meg az új keresési panelek.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?