A Razer végre készen áll arra, hogy piacra dobja Zephyr névre keresztelt okosmaszkját, ami az RGB fények mellett még hangerősítővel is rendelkezik. 

A Razer a világ egyik legismertebb gamer márkája, amely számtalanszor bizonyította már, hogy helye van a piacon. A megszokott perifériák mellett a különleges és extravagáns kiegészítők sem állnak távol a srácoktól, ennek egyik ékes bizonyítéka a sokáig csak Project Hazel, majd végül Zephyr névre keresztelt termék, ami egy N95-ös – vagy ha úgy jobban tetszik – FFP2-es maszkot takar.

Jó hír, hogy hosszú várakozás után végre rendelhetővé vált a Razer Zephyr, a rossz hír pedig, hogy azonnal el is fogyott. Az okosmaszk önmagában 100 dollárért, vagy a kezdőcsomag részeként három szűrővel 150 dollárért került piacra. Arról egyelőre nincs információ, hogy a gyártó mikor szándékozik feltölteni a készletet, de ha tippelnünk kellene, akkor azt mondanánk, hogy nem fogják túlzottan megváratni a leendő vásárlókat.

A vállalat szerint a Zephyr legújabb változata a levegőben lévő részecskék 99 százalékát képes kiszűrni, ám ez még nem minden: a levehető és újratölthető aktív szellőzők mellett mikrofonnal és hangszóróval is rendelkezik, amelyek alaposan megkönnyíthetik a kommunikációt. Mindemellett a megjelenés is szót érdemel, a maszkon ugyanis két testreszabható Razer Chroma RGB világítási zóna is található, amelyek 16,8 millió színt és számos különböző dinamikus effektet képesek aktiválni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!