Hangulatos előzetes leplezi le a GTA remasterek premierjét

A Rockstar Games megelégelte az időhúzást, és egy igazán hangulatos előzetes keretén belül bejelentették a remasterelt GTA trilógia premierdátumát. 

Mi is megírtuk korábban, hogy a Rockstar Games visszahozza néhány régi klasszikusát, és új köntösben, felújított grafikával és némi kibővített játékmenettel örvendezteti meg a rajongókat. Több hónapon át tartó híreszteléseket követően végül hivatalosan is bejelentették a Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Editiont, amely három legendás játék, a Grand Theft Auto III, GTA: Vice City és a GTA: San Andreas remastered verzióját tartalmazza.


A hivatalos bejelentés után szerencsére nem kellett sokat várni a premierdátum bejelentésére sem, a Rockstar ugyanis ígéretéhez híven viszonylag hamar jelentkezett az új infókkal, kaptunk például egy szuperhangulatos előzetest, amelyben a megjelenési dátumról is lerántották a leplet a készítők.

Az előzetes tanúsága szerint nincs már messze a folytatás, a digitális verzió megjelenését ugyanis november 11-ére tűzték ki a fejlesztők, ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy a dobozos változat Xbox Series X/S-re, Xbox One-ra, PS4-re és Nintendo Switchre csak december 7-én kerül a boltok polcaira.

A stúdió közlése szerint a felújított alkotások megtartják a régi játékok megjelenését, miközben továbbfejlesztett grafikát és kibővített, modern játékmenetet is kínálnak a játékosoknak.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?