Mit tud a 14,4 millió forintos Samsung Galaxy Z Flip 3?

Alapból sem az olcsó kategóriában indul a Galaxy Z Flip 3, de akár közel 15 millió forintot is költhetünk rá, ha egyedi példányt szeretnénk. 

Akik kicsit ismerősebbek a felcicomázott telefonok, játékkonzolok, táblagépek világában, azok talán már kitalálták, hogy vajon az egyébként bő 300 000 forinttól induló telefonért ki kérhet 14,4 millió forintnak megfelelő dollárt? Igen, az olykor tréningnadrágban aranyozott Mercedesből kiszálló felhasználók igényét célozni látszó Caviar nevű orosz cégről beszélünk. Ők azok, akik általában rengeteg arannyal, gyémánttal, és egyéb drágakővel dolgoznak, hogy utána eszement áron adjanak tovább a termékeiken. Nincs is másként most sem, hiszen nem véletlen kérnek 46 460 dollárt (közel 14,4 millió forint) a Samsung Galaxy Z Flip 3 Catrina Calavera kivitelért. Mit lehet ennyiért kapni?


A Skull kollekció egyik darabját, ami 18K fehérarany koponyát jelent, csillogó smaragdokkal, zafírokkal és rubinnal. Összesen 419 drágakövet kapott az eszköz, de ezen kívül a titán vázat szintén 18 karátos sárga aranyból készült díszítőbetétekkel hangsúlyozzák. A fémlapon hagyományos mexikói díszítés látható, amelyet lézergravírozással vittek fel. Végül, de nem utolsósorban, a Catrina koponyája körül lézergravírozott mintákkal ellátott, kompozit kőből készült fényes rózsák találhatók. Sajnos (vagy szerencsére) világszerte mindössze 20 darabot kívánnak értékesíteni, mivel a gyártási sorozatot egy maja hagyomány ihlette, amely szerint a húszas szám boldogságot és szerencsét hoz. A Caviar szerint az alkotásuk merész, provokatív, félelmet nem ismerő, és a latin-amerikai kultúra eleven képe már régen túlmutat szülőföldje határain, világszerte inspirálva a művészetkedvelő embereket.

[sc name=”facebook” ][/sc]

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?