Prémium csúcsmobilon dolgozik a Realme

Jövő év elején jön az igazi Realme csúcsmobil, és többe kerül majd, mint a jelenlegi GT modellek. 

Egy kínai mobilos konferencia alkalmából Xu Qi, a Realme ügyvezetője elárulta, hogy számos csúcskategóriás terméket dobnak majd piacra 2022 elején, de egyelőre nem fedi fel a konkrétumokat.


Mindössze annyit volt hajlandó elárulni, hogy egy prémium csúcsmobil biztosan jön, aminek az ára úgy 675 euró lesz. Persze mire eljut Kínából Európába, akár 1000 euróba is kerülhet, az eddigi tapasztalatok szerint. Az új modell valószínűleg már a 125 wattos UltraDart gyorstöltési rendszert használja majd.

A Realme eddig vérbeli csúcsmobilt nem dobott piacra, hiszen a Realme GT-be bár Snapdragon 888-at épített, de a remek kamerák hiányoznak. Ennek az ára ráadásul feleannyi, mint a jövőre érkező modellnek.

Az IT News szerint a Realme most a Huawei által elveszített piacból szeretne egy darabot (akárcsak a Xiaomi, az Oppo, a Vivo és a Honor).

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Realme

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?