A zöldség-és gyümölcspiac felé nyit az ASUS

Mostantól pontosan tudni fogjuk, mennyire koszosak a gyümölcseink és zöldségeink, ha van otthon egy ASUS PureGo. 

Gyerekkorban általában senki nem érti, hogy minek kell zöldségeket és gyümölcsöket megmosni, ám aki most szülőként szembesül az ilyesfajta gyermeki viselkedéssel, csak előkapja az ASUS PureGo-t, és már meg is tudja mutatni, miért szükséges. Kicsit fura lehet az ismert gyártó nevét hallani kígyóuborkák és Idared almák között az eddigi alaplapos, videokártyás, laptopos, fejhallgatós, egeres, stb hardverek után. Márpedig a PureGo PD100 igenis a zöldségeinkkel és gyümölcseinkkel hozható szoros logikai kapcsolatba. Mégpedig azért, mert az eszköz képes érzékelni az ezekre tapadt szennyező anyagokat és szermaradványokat.


A masina élelmiszeripari minőségű folyékony szilikongumiból készült, 28 lamellás spirálszűrővel kiegészítve, amely megvédi az optikai érzékelőt a maradékoktól. Ráadásul a PureGo teljes vezeték nélküli töltési képességgel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a készüléket biztonságosan vízbe lehet meríteni. A kísérő alkalmazással rögzíthetjük a korábbi adatokat, beleértve a mosással töltött időt és a tisztaságérzékelési szinteket. A kapott eredményeket még meg is oszthatjuk a barátainkkal, bár nem látni pontosan, hogy ez miért is jó. Észak-Amerikában már kapható, ára 199,99 USD ami nagyjából 62 000 forint. Mégis valamiért azt gondoljuk, idehaza nem lesz belőle tömegtermék, hiszen melyik háziasszony fogja teleengedni a mosogatót csak azért, hogy beledobálja az összes paprikát, paradicsomot, körtét, hogy megtudja, ehető-e. Maximum mindent meghámoz, oszt’ jóvan’ az úgy.

[sc name=”facebook” ][/sc]

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?