ufo google térképen
Fotó: Google Maps

A Google Térképen talált felvételt egy Reddit-felhasználó tette közzé, hogy a többi fórumozóval is megossza az UFO-nak tűnő furcsa objektumot, amelyre az Antarktisz nehezen megközelíthető részén lett figyelmes. 

A fehér, henger alakú tárgy az Antarktisz Google térképén tűnt fel az internetezőnek, majd amint az lenni szokott, a Redditen indult beszélgetés a földönkívüli tárgynak tűnő objektumról. A képet felfedező redditező arról kérdezte a fórumozókat, hogy szerintük UFO vagy egy szikla látható-e a felvételen, a hozzászólóknak pedig nem kellett több, egyből elkezdtek találgatni, hogy vajon valóban egy földönkívüli tárgyat látnak-e.

Egy lelkes ufóvadász, Scott C. Waring a YouTube-csatornáján nyilatkozott az esettel kapcsolatban, és arra jutott, hogy az Antarktiszon talált szerkezet a földönkívüli intelligens élet ékes bizonyítéka. Amint arra a Daily Star is kitér, az összeesküvés-elméletek hívei úgy vélik, hogy a második világháború alatt a nácik UFO-kat találtak az Antarktiszon, majd visszafejtették a technológiát, hogy annak segítségével szuperkatonákat alkossanak a Marson.

ufo google térképen
Fotó: Google Maps

A Google autói és műholdas szerkezetei már sok furcsa, véletlenszerű pillanatot örökítettek meg, melyek aztán csak arra várnak, hogy egy szemfüles netező felfedezze őket. Néhány héttel ezelőtt egy rejtőzködő szicíliai maffiózót is sikerült elfogni a virtuális térkép segítségével: Gioacchino Gamminót, a Stidda maffiaklán egykori fejét 20 évnyi körözés után végül a spanyolországi Galapagar városában szúrták ki a rendőrök a Google Utcaképéből származó fotón.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!