Nincs kétség: ez minden idők egyik legkirályabb lámpája

A LED-es sárkánylámpa ráadásul akkus, így vihetjük kempingezni is! A Dragon Lamp sötétben az igazi. 

Mondjuk ki nyugodtan, a rengeteg, dizájnos lámpaként árult termék nagy része ipari hulladék, de az is tény, hogy ezek között akadnak teljesen szuper darabok is. Itt van például a Sárkánylámpa, azaz a Dragon Lamp, ami ugyanúgy műanyagból van, mint a legtöbb rokona, azonban a dizájnja nagyon kiró. A képek önmagukért beszélnek, nincs is mit ezen sokat magyarázni. Világosban, kikapcsolt állapotban nem fest olyan bájosan, mert olyan, mintha éppen kihányná a frissen befalt királyfit, de a sötétben bombajól néz ki!


dragon lamp

A tömege 300 gramm, 24 x 13,7 x 9,2 centiméter, tehát azért egy hátizsákba vidáman befér. És, hogy miért fontos ez? Hát mert a működtetéshez nem kell feltétlenül a hálózati áramforráshoz csatlakoztatni. Rendelkezik beépített, 1000 mAh-s akksival, amely 10 órára elegendő energia eltárolására képes. Ennek köszönhetően akár kempingezni, piknikezni is elvihetjük a sárkányt, vagy kivihetjük a kertbe is akár. A töltés USB-n keresztül történik, és az ára nem is vészes, hiszen akár már 8- 10 000 forintért megvehető.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?