A Yettel extra szabadnapot ad minden dolgozójának, aki önkéntes segítségnyújtást vállal

A Yettel plusz fizetett szabadnapot ad az önkéntes segítségnyújtást vállaló munkatársainak, közölte a mobilszolgáltató közleményében. 

Fizetett szabadnapot ad a háborús krízishelyzet enyhítésére humanitárius szervezetekhez csatlakozó önkéntes munkatársainak a Yettel Magyarország. A vállalat dolgozói az önkéntes részvételre választott napon a Magyar Vöröskereszt és a Magyar Református Szeretetszolgálat által megjelölt helyszíneken információmegosztást és tájékozódást segítő, ételosztás, pakoló-rakodó, csomagoló típusú feladatokban vesznek részt, illetve a járművel csatlakozó önkéntesek szállítási feladatokat is elláthatnak március folyamán.


A Telenorból március elején Yettellé lett szolgáltató az akció humanitárius mivolta mellett más hazai vállalatok, cégek figyelmét is szeretné felhívni a most bevezetett megoldásra, amely komoly segítséget jelent azoknak a munkatársaknak, akik egyénileg, fizikailag is részt vállalnának a menekültek megsegítésében.

A Yettel adományokkal is segíti az Ukrajnából menekülőket: a Magyarországra érkező menekültek számára több mint 40 ezer előre feltöltött SIM kártyát (5GB mobilnet hozzáféréssel, 50 belföldi beszédpercet és ingyenes ukrán nemzetközi hívást biztosít), 1300 darab telefont biztosít. Ezen felül a Magyar Református Szeretetszolgálat koordinálásával 10 darab korlátlanul ingyenesen használható telefonkészüléket (kvázi mobil „telefonfülkét”) biztosít a határmentén, illetve ingyenesen használható wifi hotspotokat adott át a szervezetnek a pályaudvarokra érkező menekültek megsegítésére.

A vállalat munkatársai belső szervezésben tárgyi-, élelmiszer- és pénzadománygyűjtést is folytat a törökbálinti Yettel székház, a szegedi ügyfélszolgálati központ és az értékesítési hálózatban dolgozó munkatársak részvételével.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?