A Razer fülesének köszönheti, hogy nem lőtték fejbe

Igen, a címadás bulváros mélységekben van, de mégis tény, hogy a fején lévő Razer füles mentette meg az életét egy játékosnak. 

Abban valószínűleg megegyezhetünk, hogy miközben éppen ezerrel toljuk a videojátékot, és osztjuk a CoD-ban (amiben tavaly 60 000 csalót kapcsoltak le) a fejlövéseket, legkevésbé arra számítunk, hogy közben mi magunk a valóságban is hasonlóan járunk. Márpedig a Redditen „Enough_Dance_956” tevékenykedő 18 éves fiatallal konkrétan ez történt, de szerencsére nem sérült meg.


Kép: Techeblog

A tinédzser éppen játszott, amikor délelőtt fél 11 körül hirtelen egy kóbor golyó hatolt be az ablakon, és súrolta a Razer headsetet, tönkretéve a fejpántot. Vélhetően a töltényt valaki a közelben lőtte ki, valahonnan egy háztömbbön belülről. A gondviselésnek köszönhetően a kóbor golyó csak megpattant a fejhallgatón, de még belegondolni is szörnyű, hogy mi történhetett volna, ha a fiatal csak egy kicsit is másként tartja a fejét, vagy éppen megmozdul. Hozzá kell tenni, hogy talán nem történt volna tragédia, figyelembe véve, hogy a lövedék messziről érkezett, és az ablakon való behatolás is csökkenthette a sebességét.

Kép: Techeblog

Az érintett arra kérte a közösséget, hogy segítsenek neki kapcsolatba lépni a Razerrel, hogy megköszönhesse a gyártónak a második születésnapját. Megfogalmazása szerint szerencsés, hogy életben maradt, és ha csak egy centit is előre vagy hátra mozdult volna, ez most nem így lenne. A hat nappal ezelőtti eseményt követően az érintett kapott a Razertől egy teljesen új fejhallgatót, így tehát abszolút pozitívan záródott a történet.

[sc name=”facebook” ][/sc]

 

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?