Nagyobb akku és zafírüveg jöhet az új Samsung okosórával

A Samsung Health béta kódjába is felkerültek az új modellek nevei, ezek között pedig már nincs Classic változat. 

A Samsung nemrég adta ki a One UI 4.5 bétáját a Galaxy Watch 4 okosórákra, ennek pedig része volt az új Samsung Health app következő bétája. Ez már tartalmazza a kompatibilis eszközök listáján, amelyen rajta van a Galaxy Watch 5 és a Galaxy Watch 5 Pro.


Ezek alapján nem lesz harmadik modell, de egy ideje már amúgy is halljuk, hogy idén nem jön Classic változat. A gond csak az, hogy egyik modellen sem lesz forgatható funkciógyűrű, vagyis lünetta. Pedig sokan értékelték ezt az egyedi funkciót, ami a vízállóságnak sem ártott, ám annál hasznosabb volt használat közben.

A 9to5Google emlékeztet, hogy hasonló történt szivárgásügyileg az előző szériánál is, és akkor is hitelesek voltak az információk. Ezek alapján a Galaxy Watch 5 Pro nem kap lünettát. Cserébe lehet nagyobb akku, zafírüveg kijelzőborítás és akár hőmérő is.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Gamesradar

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?